Vi hjælper jer i gang med jeres ovn

Cerama tilbyder alle at få besøg af en tekniker, som kan gennemgå ovnen sammen med jer. Det kan være en god og sikker måde at komme i gang efter en længere pause eller hvis man er helt ny bruger af ovnen.

Vi hjælper jer i gang med jeres ovn

En reparation kan være kostbar og derfor kan en investering i oplæring være givet godt ud. Vi vil anbefale at flere deltager, da det ikke koster ekstra. Det er også billigere for jer, hvis det kan kombineres med at teknikeren alligevel skal besøge jer for at lave service på jeres ovn. Cerama har også i perioder kurser med fokus på betjening af netop ovne.

I kan se de til enhver tid udbudte kurser her

Cerama har også udviklet korte instruktionsvideoer som måske kan hjælpe jer videre. De kan også være relevante selvom jeres styring og ovn er en anden og måske ældre model end den I ser på filmene. I kan se filmene her

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og derfor kan du altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

 

Tilbage til blog

45-års ekspertise

Få flotte resultater på din keramik med hjælp fra Cerama

Med hjælp fra Cerama kan du kickstarte dit keramik-eventyr. Uanset om du er nybegynder eller har stor erfaring med keramikken, vil du kunne finde beskrivende blogindlæg, der kan hjælpe dig godt på vej, eller bidrage med ny inspiration. Derudover kan du i vores onlineshop finde alt, hvad du skal bruge til både store og små projekter.