Hænder for livet

Træn hænderne – for hovedets skyld

Ler kan noget helt særligt. For når mennesket arbejder med at forme noget i ler, opstår der en proces, som gavner både fysikken og psyken. Cerama har udviklet en serie af sanselige træningskoncepter til læring og sundhedsfremme. Vi kalder det Hænder for livet. Her på siden finder du konkrete trænings- og læringskits - og hjælp til udvikling af din leraktivitet.

Til skoler & Institutioner

Læs mere

Til sundhedsfaglige

Læs mere

Hænder for livet er et koncept, der understøtter sanselige og meningsskabende oplevelser med ler som omdrejningspunkt for læring, træning og terapi. Det er også et landsdækkende netværk af aktivitets og træningssteder, fagpersoner og lokale ildsjæle. Hænder for livet har samlet empiri og viden om meningsfulde, målrettede aktiviteter med ler fra Ceramas egne projekter, kunder og samarbejdspartnere.

Vi har lavet workshops og længerevarende ler-projekter for børn og unge i samarbejde med bl.a. Rådmandsgade Skole, Muskelsvindfonden og Copenhagen Contemporary og vi kan hjælpe dig med at blive klædt på til hvorfor, hvor og hvordan leraktiviteter skal integreres.

Aktivitetsanalyser, rådgivning og undervisning

Du har mulighed for at få hjælp fra erfarne rådgivere til udvikling af trænings- og terapikoncepter og til at hjælpe dig i gang med nye aktivitetsforløb. Kontakt en Hænder for livet rådgiver:

Alikka Garder Petersen - agp@cerama.dk
Pia Jørgensen - cerama@cerama.dk

Hænder for livet - Artikler

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing