Keramikhjælp

Her har vi samlet nyttige tips og vejledning, som kan være en hjælp når du arbejder med keramik. Måske kan det inspirere til også at prøve kræfter med nye teknikker Gå opdagelse nedenfor. God fornøjelse!

Sådan arbejder du med indfarvning af ler

Sådan arbejder du med indfarvning af ler

Har du brug for tips og tricks til at få indfarvet dit ler, og sikre dig en ensartet lermasse med den ønskede farve? Her kan du læse mere om, hvad universalfarver er, og hvordan de, blandt andet, kan bruges til indfarvning af ler.

Overvejer du at købe en brugt ovn?

Overvejer du at købe en brugt ovn?

Undgå at brænde fingrene - lad Cerama hjælpe dig! Det kan være svært at vurdere, om den brugte ovn du får tilbudt, er i funktionsdygtig stand og kan opfylde dine behov.

Glasering med penselglasur

Glasering med penselglasur

Der er mange forskellige måder at dekorere sin keramik på – én af de måder er glasering med penselglasur. Men hvad er penselglasur, og hvordan bruges det?

Sådan programmerer du din ovn

Sådan programmerer du din ovn

Programmering af en glas- eller keramikovn kan nogle gange drille. Cerama har udviklet 3 korte film, som kan hjælpe dig til at få en større forståelse og et større udbytte af din ovn.

Kom godt i gang med at støbe

Kom godt i gang med at støbe

Der er mange gode grunde til at vælge at støbe dine ting. Det er helt oplagt når du forventer at lave mange eksemplarer med nøjagtig samme form og størrelse. Du kan selv lave dine støbeforme eller købe dem klar til brug.

Få succes med glasering

Få succes med glasering

Der er med sikkerhed mere end en vej til at lykkes med glasering - og endnu flere til at mislykkes. Hos Cerama har vi udvalgt nogle anbefalinger til dig. Det er vores erfaring, at de kan hjælpe med at sikre, at du får gode resultater i dit værksted.

Kvætseteknik i keramik

Kvætseteknik i keramik

Hvis du vil skabe den perfekte kugle i ler, så er kvætseteknikken en forholdsvis nem og overskuelig måde at gøre dette på. Kuglerne kan både bruges til dekoration, vaser eller noget helt tredje, du har tænkt.

Viser 9 of 10 emner

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing