Vi brænder for keramik

Vi brænder for keramik

Viden & passion siden 1975

Vores grundlæggere byggede Cerama på et brændende ønske, om at være et alternativ til de traditionelle og tunge konkurrenter. Her, 45 år senere, lever deres passion stadig videre i os. Vi brænder nemlig for det, vi arbejder med. Brænder for at lave de bedste ovne, udvikle en ny glasur eller finde på nye spændende koncepter.

Hos Cerama er vi fleksible, formbare og nysgerrige. Vi tør vende tingene på hovedet for at skabe de bedste løsninger og vi elsker at udvikle os. Vi brænder for den tætte kontakt. For vores medarbejdere, kunder og forhandlere. Cerama har altid været en lille, familieejet virksomhed på danske hænder og det skal fortsætte. Helt siden vores grundlæggelse, har vi haft et stærkt fokus på høj kvalitet og minimering af det miljømæssige aftryk i alle processer såsom design, produktion og levering. Vi ved, at der konstant er brug for at gentænke produkter og processer. Vi har derfor fokus på at skabe nye innovative og bæredygtige løsninger, hvor produkter mest muligt indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi.

Vores netværk, faglighed og indsigt gør os til en stærk samarbejdspartner for både private og virksomheder. En samarbejdspartner, der lægger vægt på tillid og forståelse i en uformel atmosfære.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing