Træn dine hænder gennem keramik

Hænder for livet

Cerama har udviklet en serie af træningskoncepter til mennesker med fysiske, mentale og kognitive udfordringer. Det er en del af Hænder for livet.

Skole- og institutionssamarbejde

Det sundhedsfaglige team hos Cerama har sammen med eksterne eksperter udviklet "Hænder for livet". "Hænder for livet" er et tilbud til dig, som overvejer at bruge den sanselige og meningsskabende oplevelse med leret, som omdrejningspunkt for træning og terapi med dine brugere.

Trænings- og aktivitetskits

Om Hænder for livet
Det sundhedsfaglige team hos Cerama har sammen med eksterne eksperter udviklet Hænder for livet. Det er et tilbud til dig, som overvejer at bruge den sanselige og meningsskabende oplevelse med leret, som omdrejningspunkt for træning og terapi med dine brugere.

Aktivitetsmålsindikatorer
Vi har udviklet aktivitetsmålsindikatorer med 3 hovedkategorier, som vi anvender systematisk til at graduere vores træningsaktiviteter. De viser hvilke færdigheder dine brugere træner i de enkelte aktiviteter. Vi håber, at det kan gøre det nemt for dig, at tilrette vores tilbud til din lokale praksis og dine brugere.

Rådgivning

Ceramas sundhedsfaglige team

Har du spørgsmål til et af vores træningsaktiviteter, eller har du brug for rådgivning til hvordan du kommer igang? Så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe.

Overførselsværdi vil sige, at der er fokus på, hvad det er der gør, at du lærer noget i en rehabiliteringsproces, som du bagefter kan bruge i din hverdag,