Hænder for livet – et landsdækkende netværk

Hænder for livet er en serie af sanselige træningskoncepter til læring og sundhedsfremme men i høj grad også et netværk bestående af aktivitets- og træningssteder, fagpersoner og lokale ildsjæle. Her kan praktikere og teoretikere sammen hjælpe brugerne og sundhedsprofessionelle.

Hænder for livet – et landsdækkende netværk

Det er vores mål fortsat at opbygge et landsdækkende netværk, som på sigt kan sikre dig og alle andre adgang til lokale og regionale samarbejdspartnere. Det gælder fx aktører som allerede er i gang og som kan hjælpe med erfaringer fra deres praksis.

Netværket består allerede af meget forskellige faggrupper. Hos Cerama er det vores erfaring at den meget praksisnære faglighed kan være en nødvendig støtte til den mere teoretiske faglighed og omvendt. Det er vores forventning af praktikerne og teoretikerne sammen kan skabe ny viden og nye erfaringer konkret til glæde for brugerne og mere generelt til glæde for samfundet.

Hos Cerama kan vi ikke validere alle aktiviteter. Men vores sundhedsfaglige team ønsker dialog med alle, som gerne vil i gang med glas- eller ler aktiviteter i regi af Hænder for livet.

Cerama henviser gerne til eksterne eksperter, hvis vi skønner at det kan hjælpe dig bedre i mål. Cerama har hjulpet sundhedsprofessionelle i mere end 40 år og vi hjælper også gerne dig.

Kontakt gerne Pia på cerama@cerama.dk eller 36 77 22 22 i Ceramas åbningstid og hør nærmere om Hænder for livet-muligheder i dit lokalområde.

Tilbage til blog

45-års ekspertise

Få flotte resultater på din keramik med hjælp fra Cerama

Med hjælp fra Cerama kan du kickstarte dit keramik-eventyr. Uanset om du er nybegynder eller har stor erfaring med keramikken, vil du kunne finde beskrivende blogindlæg, der kan hjælpe dig godt på vej, eller bidrage med ny inspiration. Derudover kan du i vores onlineshop finde alt, hvad du skal bruge til både store og små projekter.