Hænder for livet – et landsdækkende netværk

Af Dan Boding-Jensen

Praktikere og teoretikere kan sammen hjælpe brugerne og sundhedsprofessionelle videre

Hænder for livet er også et netværk bestående af aktivitets- og træningssteder, fagpersoner og lokale ildsjæle.

Det er vores mål at opbygge et landsdækkende netværk, som på sigt kan sikre dig og alle andre adgang til lokale og regionale samarbejdspartnere. Det gælder fx aktører som allerede er i gang og som kan hjælpe med erfaringer fra deres praksis. 

Netværket består allerede af meget forskellige faggrupper. Hos Cerama er det vores erfaring at den meget praksisnære faglighed kan være en nødvendig støtte til den mere teoretiske faglighed og omvendt. Det er vores forventning af praktikerne og teoretikerne sammen kan skabe ny viden og nye erfaringer konkret til glæde for brugerne og mere generelt til glæde for samfundet.  

Hos Cerama kan vi ikke validere alle aktiviteter. Men vores sundhedsfaglige team ønsker dialog med alle, som gerne vil i gang med glas- eller leraktiviteter i regi af Hænder for livet

Cerama henviser gerne til eksterne eksperter, hvis vi skønner at det kan hjælpe dig bedre i mål. Cerama har hjulpet sundhedsprofessionelle i mere end 40 år og vi hjælper også gerne dig. Ring til os eller se mere på vores hjemmeside.

Kontakt gerne Pia på cerama@cerama.dk eller 36 77 22 22 i Ceramas åbningstid og hør nærmere om Hænder for livet-muligheder i dit lokalområde. 

Måske vil du også læse: