Tilbehør

Kæmpe udvalg af tilbehør og udstyr

Hos Cerama har mere end 1400 varenumre i kategorien glas- og keramiktilbehør. Vi vil anbefale dig, at du bruger vores katalog eller søgefunktionen i vores webshop, til at finde det som du skal bruge. Vi har meget, måske mest i markedet, men ikke alt. Vi hører gerne fra dig, hvis du har forslag til nye spændende ting som du og andre kan bruge i værkstedet.

Værktøj

Listen er lang, når det kommer til nyttigt værktøj i keramikværkstedet. I vores sortiment finder du fx lerskærere, pensler, tænger, modellerpinde, slynger, drejeværktøjer, skinner, svampe, stempler og ruller. Men det allervigtigste værktøj, når du arbejder med ler, er dine egne hænder og fingre, de kan føre dig langt i processen med ler.

Farver & Dekoration

Det er altid godt med farver, og her finder du de fineste lerfarver, underglasurfarver og universalfarver af slagsen. Husk, det kan væres svært at opnå 1:1 i den farvenuance du går efter, men ofte kan resultatet vise sig at blive langt bedre, end du havde forestillet dig. Gå på opdagelse i vores univers af dekoration- og farver til keramik og find dine deko- og oxydpenne, kridt, blyanter og meget mere.

Værnemidler

I keramikværkstedet er det fornuftigt at beskytte sig selv mod sundhedsskadeligt støv. Det behøver heldigvis ikke være generende at passe på sig selv. Tag fx vores halvmasker. De er lette, komfortable og brugervenlige og er derved et ideelt åndedrætsværn. I sortimentet finder du også støvmasker med og uden ventil.

Bøger

Kender du en som elsker keramik? Eller vil du selv dykke endnu mere ned i keramikkens verden? Så er det en oplagt mulighed at fordybe sig i litteraturen indenfor keramik. Vi har samlet et udvalg af de mest anvendte bøger. Her finder du både information og inspiration.

Passion for keramik