Bog : "The workshop guide to ceramics"

459,55 kr. InStock
367,64 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 3181

En essentiel reference for enhver, der arbejder med keramik, fra weekendhåndværkere og studerende til praktiserende keramikere, der søger en alt-i-en reference om teknikker og processer. Denne værkstedsreference dækker både traditionelle og moderne praksisser og samler bredden og rækkevidden af keramiske teknikker i et enkelt bind til både amatører og specialister.

Mere om produktet

En fortegnelse over materialer, værktøjer, maskiner og møbler beskriver alt, hvad du har brug for at oprette et effektivt værksted. Den indeholder en omfattende guide til formgivningsteknikker, fra klemme, spole, plade og hjul til formgivning, slipstøbning og ekstrudering, detaljerede afsnit om slipdekoration, prægning og glasering, glasuro opskrifter og applikationer. Disse teknikker udforskes tematisk for at lette opdagelsesprocessen, der finder sted i værkstedet, understøttet af detaljerede beskrivelser og trin-for-trin fotografering. Bagerst i bogen er der en omfattende guide til afbrænding og ovne, sammen med diagrammer og tabeller til hurtig reference. Alle teknikker undersøges nøje for relevans for praksis og kvalitet af finish. De praktiske processer i at drive et værksted diskuteres sammen med de mere komplekse teknikker til fremstilling af unikt arbejde. Eksempler på, hvordan man opretter et studie, gode værkstedspraksis, værktøjsfremstilling og genbrug af materialer fungerer som en grundlæggende basis for at skabe et stærkt værkstedsmiljø til at udføre dit arbejde.

Sidetal: 320

Sprog: Engelsk

Originalsprog: Engelsk

Størrelse: B: 21,5 x L: 25,4 cm

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing