Bog : "Sundhed og trivsel gennem craft..."

375,00 kr. InStock
300,00 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 31127

"Sundhed og trivsel gennem craft-aktiviteter – en grundbog til praksis" er den første danske bog, der fokuserer på craft (håndværk og håndarbejde) som et middel til at fremme sundhed og trivsel. Bogen sigter mod at øge respekt og viden om, hvad craft kan gøre for mental trivsel, så professionelle kan forstå de underliggende mekanismer og psykologi.

Mere om produktet

Bogen er baseret på central forskning om craft, forslag til arbejdsstrategier for sundhedsfremmende craft-indsatser og eksempler fra forskellige praksisområder. Den indeholder kapitler om neuroanatomi og flow-teori, beskrivelser af graduerede aktiviteter og planlægning af indsatser for at generere flow, samt hands-on beskrivelser af individuelle og gruppebaserede interventioner i grundskolen, behandlingspsykiatri og på sclerosehospitaler.

Bogens målgruppe inkluderer alle med en faglig interesse i craft og de, der ønsker mere viden om craft som grundlag for sundhedsfremme og trivsel. Den henvender sig til både studerende og færdiguddannede ergoterapeuter, psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere, friluftsvejledere, tekstilformidlere, kunsthåndværkere samt kandidater i sundhedsvidenskab og andre beslægtede uddannelser med interesse for craft.

Sidetal: 221

Sprog: Dansk

Originalsprog: Dansk

Størrelse: B: 17,2 x L: 24 cm

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing