Additions to Clay Bodies (Bog)

389,65 kr. InStock
311,72 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 3195

En omfattende introduktion til brugen af tilføjelser i lerlegemer, fra sten og glas til fiber, metaller og farve. Tilføjelser til lerlegemer kan introducere bemærkelsesværdige nye former og teksturer i keramisk arbejde. Med vægt på kreativitet og eksperimentering rådgiver keramiker Kathleen Standen dig om en række mulige effekter og profilerer det ekstraordinære arbejde fra nutidige kunstnere, der bruger tilføjelser i deres praksis.

Mere om produktet

Bogen begynder med en introduktion til indsamling af lokal ler og fremstilling af dine egne lerlegemer, bogen bevæger sig videre for at dække det udvalg af tilføjelser, der bruges af kunstnere i dag, fra hårdt materiale som sten, glas og rust, til brændbart materiale og fiber, metaller inklusive tråd og mesh, og farve i forskellige former. Bogen er rigt illustreret gennem hele med både unikke fremstillingsmetoder og de smukke færdige værker af keramiske kunstnere fra hele verden. Tilføjelser til lerlegemer er en inspirerende introduktion til kunsten at bruge tilføjelser og en essentiel ledsager for enhver, der ønsker at udvide deres praksis.

Sidetal: 128

Sprog: Engelsk

Originalsprog: Engelsk

Størrelse: B: 18,9 x L: 24,6 cm

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing