Sådan programmerer du din ovn

Programmering af en glas- eller keramikovn kan nogle gange drille. Cerama har udviklet 3 korte film, som kan hjælpe dig til at få en større forståelse og et større udbytte af din ovn.

Sådan programmerer du din ovn

Introfilm til programmering 

Introfilm til Cerama automatik Cerama G20-06

Introfilm til Cerama automatik G20-20

 

Vi vil også gerne slå et slag for vores almindelige brugsanvisning

Du finder en kort quickguide ”Kom hurtigt i gang” på side 3 i vores almindelige brugsanvisning. Du finder også en nem og enkel programskabelon på den sidste side. Den kan du bruge når du skal planlægge din brænding og når du skal holde styr på selve programmeringen. Du er selvfølgelig velkommen til at dele filmene med dine kollegaer, venner og bekendte. Vi håber at vi kan hjælpe mange. Hos Cerama er det vores erfaring, at hvis du er dus med din automatik kan du

  • Komme godt i gang med din første brænding
  • Udnytte flere muligheder med ovnen
  • Undgå fejlbrændinger
  • Huske og gentage dine favoritprogrammer 

For Cerama er det vigtigt at vores automatikker er nemme at betjene. Men skulle der alligevel være noget som driller, er du meget velkommen til at kontakte os.

Brugsanvisning til Cerama automatik G20-06: Klik her

Brugsanvisning til Cerama automatik G20-20: Klik her

Tilbage til blog

45-års ekspertise

Få flotte resultater på din keramik med hjælp fra Cerama

Med hjælp fra Cerama kan du kickstarte dit keramik-eventyr. Uanset om du er nybegynder eller har stor erfaring med keramikken, vil du kunne finde beskrivende blogindlæg, der kan hjælpe dig godt på vej, eller bidrage med ny inspiration. Derudover kan du i vores onlineshop finde alt, hvad du skal bruge til både store og små projekter.