Råvarer

Råvarer til keramikværkstedet

Vil du skabe dit helt eget formsprog? Du kan f. eks. bruge råvarer til gipsforme og til at lave dine egne begitninger og glasurer. Her finder du alt til at skræddersy din egen farve eller skabe en unik tekstur i din lermasse. Gå på opdagelse blandt lava, chamotte og oxider.

Gips

Med gips kan du skabe dine egne forme til støbeler. Det giver nogle helt fantastisk muligheder i fremstillingen af keramik. Vi sidder altid klar til at rådgive dig om de forskellige gipstyper, deres fordele og egenskaber, hvordan man blander sin gips og hvordan man fremstiller modeller.

Råvarer

Her finder du det meste til glasurer, begitninger, teksturer og pigmentering. Oxider og sulfater til dine egne signaturfarver, til at øge smelteintervallet og forhindre krakelering. Alle råvarer står i alfabetisk rækkefølge, så at du nemt skal finde det du søger efter.

Voks og afstøbningsmateriale

Mangler du voks til de områder på dit keramik, der ikke skal glaseres, skal du have fat i træk-af-voks eller dekorationsvoks. Træk-af-voksen skal fjernes inden emnet skal i ovnen. Dekorationsvoksen brænder væk i glasurbrændingen. Hos Cerama har vi mange dele i voks og afstøbningsmateriale til keramikværkstedet bl.a. modellervoks eller modeller- og støbevoks i flere farver og hårdheder.

C2C Stentøjsglasur

Verdens første miljøcertificerede glasur

Hos Cerama er kvalitet og sikkerhed i højsædet. Vi er frontløbere når det gælder bæredygtighed og vi fører ikke glasurer som vi mener er skadelige. Miljøhensyn og hensyn til din sundhed kan derfor betyde, at vi fravælger smukke, sjove og skæve glasurer, der ofte indeholder både bly og cadmium. Vores store udvalg, høje kvalitet og ufarlige glasurer, betyder at vi både har noget til den professionelle keramiker, nybegynderen og folkeskoleklassen. Cerama overholder alle CLP-regler.

Passion for keramik