Hjælp til det tunge arbejde

Arbejder du med store mængder eller med en større produktion, er det en fordel at lade maskiner tage det hårde arbejde. Leræltere og -mixere gør det ubesværet at ælte og genanvende restler i større mængder, og med en lerpladeruller kan du producere store mængder af lerplader i en ensartet tykkelse.

Lerpladeruller- og presser

Mangler du professionelle maskiner såsom en lerpladerulle, lerpresser eller lerælter til dit keramikarbejde? Så har vi gode bud, der både er effektive og holdbare. Hos Cerama sælger vi ikke kun. Vi har også selv erfaring med at arbejde med vores maskiner. Selv den bedste rulleteknik får ikke kamp til stregen, når vi sammenligner med en lerrulle. Med en god lerrulle kan man rulle sit ler jævnt ud. Hvis du eksempelvis arbejder med porcelænsler, kan det gøre arbejdet med at rulle tyndt ud markant nemmere.


Lerpladeruller gør, at du nemt kan skabe plader af ler med nøjagtig samme tykkelse. Det er en stor fordel, hvis du for eksempel skal lave store eller små objekter af pladeteknik, kakler eller relieffer.


Lerpresseren kommer med tilhørende skabeloner, således at man for eksempel kan skabe aflange eller geometriske figurer med ler.


Lerælteren kan hjælpe dig med at ælte leret og spare dine armkræfter, når du arbejder med store mængder ler, eller skal blande 2 eller flere lertyper sammen. Vores maskiner er naturligvis lavet i rustfri materialer, så der ikke kommer jernpletter i din snehvide porcelæn eller din lyse stentøjsler.

Passion for keramik