Cerama Kursuscenter

Find dit næste kursus her

Avedøre Holme er et af Nordens største og mest velfungerende erhvervsområder. Her har vi vores hovedkontor og butik, og nu kan vi også byde velkommen i vores topmoderne kursuscenter. Vi har fundet de bedste undervisere til dig – og vi kommer til at tilbyde et stort udvalg af kurser til alle niveauer.

Cerama Kursuscenter

Nu slår vi dørene op for Danmarks nye, topmoderne, kursuscenter for både etablerede keramikere og nybegyndere. Her vil vi løbende tilbyde en bred vifte af kurser, workshops og masterclasses, både for dig, der vil lære de grundlæggende teknikker, dig der ønsker at dygtiggøre og kompetenceudvikle dig som keramiker, eller dig, der blot vil fordybe dig i keramikkens fortryllende verden.

 

Passion & faglighed

Fordybelse, kreativitet & fællesskab

Har du lyst til at prøve kræfter med et nyt håndværk, eller vil du forbedre dine eksisterende færdigheder? I vores kursuscenter møder du faguddannede eksperter der er passionerede omkring sit arbejde. Her tilbyder vi eksklusive kurser for nybegyndere og øvede. Underviserne er håndplukket og nogle af de dygtigste profiler indenfor netop deres felt, som - udover at undervise i teknik - også kan vejlede i din kreative proces og hjælpe med gode råd om æstetik, brænding og glasering. Vores kurser er altid små hold, hvor dit eget ambitionsniveau vil blive taget seriøst og der er plads til fordybelse.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte os på 36 77 22 22 eller cerama@cerama.dk.

Vi glæder os til at møde dig!

Praktiske oplysninger
Professionelle og inspirerende rammer

Hos Cerama er kun det bedste godt nok til vores kursister. Derfor har vores kursuscenter det samme udstyr du kan finde, på et professionelt keramikværksted. Vi arbejder kun med de bedste materialer, så du er fri til at give dig hen til fordybelse. I forbindelse med vores kursuscenter finder du også vores store butik, hvor du kan gå på opdagelse i spændende glasurer eller finde dit yndlingsværktøj.