Ovne til industri

Industri

Avancerede industriovne

De to markedsførende virksomheder Cebex AB og Cerama A/S, gik i 2008 sammen og opererer nu under samme tag - Scandinavian Ceramics ApS.

Vores know-how er omfattende: Sammen har vi mere end 150 års erfaring med produkter til glas- og keramikproduktion og da ovne og styringer er en del af denne brede viden, har vi også mulighed for at rådgive indenfor forskellige former for varmebehandling, ildfaste materialer og brændingsprocesser til en lang række af applikationer.

AVANCERET MATERIALE – Ovne for pulvermetallurgi, teknisk keramik og til fremstilling af brændstofceller. Fra laboratorieovner til det fuldautomatiske kombiovne med røggasrensning.

FORSKNING - Ovne og tilbehør til laboratoriebrug som eksempel Rørovne, sintring og Gradientugnar og ovne til udglødning, hærdning og lodning.

SANITET - Keramiske masser, Universalfarver, fritter, overføringsbilleder og tilbehør såsom Bullersringe, kegler og avtorkningsbånd og ringe for glasurfjerning.

TEKNISK GLAS - ovne og styresystemer til f.eks. køling, fusing, slumping og dekorering. Alt fra laboratorie ovne til cirkulations-, Fusing- og Vanne og Top Hat-ovne.

DENTAL - Formmateriale samt ovne og tilbehør, f.eks, alginat og gips, forvarmningsovne, muffelovne, digler og interessante løsninger til CoCr legeringer.

Wet Dog Glass Glassmelteovne