Ceramic Glazes (Bog)

406,48 kr. InStock
325,18 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 3198

En fryd for øjet, denne inspirerende galleri af smukke og bemærkelsesværdige keramiske stykker indeholder arbejde fra en bred vifte af exceptionelle nutidige keramiske kunstnere, hver af dem tilbyder et indblik i deres glaseringsproces, herunder deres specielle opskrifter og teknikker til brug af dem.

Mere om produktet

Bogen er organiseret efter temperaturområde, med særlige brændingsteknikker til salt og træ, og underkategoriseret efter anvendelsesmetode, så pottemageren nemt kan finde arbejde, der relaterer til hans eller hendes egen praksis, eller simpelthen opdage andre kreative tilgange. Med en del, der fokuserer på de konceptuelle aspekter af glasur som farve og hvordan man udnytter farve i dit arbejde, en teknisk how-to sektion, og en detaljeret ordforklaring, bringer denne bog et stort udvalg af færdigheder, teknikker og tekniske data sammen i et bind for at give en væsentlig ressource for alle keramikere, om de er studerende eller professionelle.

Sidetal: 320

Sprog: Engelsk

Originalsprog: Engelsk

Størrelse: B: 21,5 x L: 25,4 cm

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing