Drejebogen - Skab din egen keramik (Bog)

299,95 kr. InStock
239,96 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 3144

Alle kan lave en kop, skål, tallerken, kande eller vase i keramik ved at følge en række enkle trin. Denne bog er en informativ og praktisk guide for begyndere, der ønsker at prøve kræfter med ler og opleve glæden ved at skabe fine, brugbare ting med deres hænder.

Mere om produktet

Drejebogen hjælper dig til succes med at dreje. Den indeholder alt, hvad du skal vide om form og design, redskaber, lerarter, æltning, drejemetoder, afdrejning, signatur, tørringsprocess, glasering og brænding. De forskellige teknikker gennemgås, og alle trin i processen er visualiseret, hvilket gør opskrifterne lette at følge.

Drejning kan se let ud, men det kræver tid og teknik at blive dygtig. Til gengæld er der ikke noget bedre end at dække bordet med eget håndværk eller drikke kaffe af en kop, du selv har drejet. Med denne bog får du teknikken på plads og kan nyde den meditative stemning, der opstår ved at dreje.

Forfatteren Susan Liebe er uddannet designer fra Danmarks Designskole i København og har arbejdet med keramisk formgivning, lavede kopper til familien, skåle til hverdagen og hånd- og fodaftryk i ler til de små. Susan driver Liebe Shop og sælger både indenlands og internationalt. Besøg www.liebeshop.dk for mere information.

Sus Borgbjerg er uddannet fra Danmarks Designskole og er partner i JE;SU Graphic Design. Sus har arbejdet med grafisk design og har været AD/grafiker på flere bøger. Hun er blandt andet medforfatter og designer på strikkebogen 'Vrang'. Besøg www.jesu.dk for mere information.

Sidetal: 190

Sprog: Dansk

Originalsprog: Dansk

Størrelse: B: 20,7 x L: 26,8 cm

 


 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing