UG farve 604 - Lys blå 100 ml.

149,75 kr. InStock
119,80 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 26604
Farve Blå

Mere om produktet

Underglasur er en farve, der, som navnet antyder, skal under en transparent eller meget tynd hvid glasur, så man kan se sin dekoration. Ceramas underglasurer kan bruges til lertøj, stentøj og porcelæn. De har en brændingstemperatur på 1020 °C til 1260 °C. Underglasurer sælges i bøtter af 100 ml, og nogle få farver fås i 450 ml. Bøtterne skal rystes eller omrøres grundigt før brug. Da de er vandbaserede, kan de fortyndes med vand for at opnå et mere akvarelagtigt udtryk.

Underglasuren påføres med en pensel. Den kan bruges på tørret ler, hvorefter det forglødes og glaseres. Den kan også påføres den forglødede skærv kort tid efter at være blevet glaseret. Dit valg af pensel er afgørende for det færdige resultat. Det kan være en fordel at placere emnet på en kavalet mens du dekorerer, for at undgå fedtfingre eller ødelæggelse af den allerede påførte dekoration. Farverne kan blandes indbyrdes, men kemien kan påvirke det endelige resultat, så du kan ikke altid være sikker på den endelige farve. Lav derfor altid en prøve.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing