Begitning Rød, oprørt 1 kg

119,10 kr. InStock
95,28 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 2128
Farve Rød

Mere om produktet

Begitninger påføres emnet, når det er læderhårdt, det vil sige fast men ikke tørt. Begitningen kan pensles på for en mere ensartet overflade, men det opnås bedst ved hældning/dypning eller sprøjtning.

Når begitningen påføres, bliver emnet meget vådt igen, da det suger vandet fra begitningen. Du kan med fordel påføre begitningen på den ene side, lade det tørre til det er læderhårdt igen, før du påfører begitningen på den anden side.

Det kan være nødvendigt at påføre begitning flere gange, med let tørring mellem hvert lag, hvis det første lag er for tyndt. Alle Ceramas begitninger kan bruges til både lertøj og stentøj. For at sikre, at begitningen passer til dit ler, bør du altid lave en prøve.

Vær opmærksom på at tørre emnet af på ståfladen, hvis det skal brændes til stentøjstemperaturer, for at forhindre at emnet sidder fast på ovnpladen. Lyse begitninger har ikke en lige så kraftig dækkeevne som de mørke. De kan derfor påføres flere gange med kort mellemtørring.

Husk at omrøre begitningerne jævnligt under arbejdet for at undgå bundfældning. Begitninger sælges i bøtter af 1 kg.

Begitning er ikke egnet til de helt fine detaljer. Hvis du ønsker en meget fin stregdekoration, anbefaler vi, at du bruger Ceramas underglasurer.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing