Temakasser til skoler

Hænder for livet

Temakasser til skoler

Skole- og institutionssamarbejde

Børn, ler og læring er en fantastisk kombination! Cerama ønsker at samarbejde med jer skoler og institutioner om at styrke børn og unges trivsel, sundhed og ikke mindst fællesskab med keramik og ler som afsæt. Målet er at gøre det nemmere og sjovere at få keramik og ler på skemaet - uanset alder.

Udviklet i Folkeskolen til Folkeskolen

Børn og ler er en fantastisk kombination og de fleste børn elsker fornemmelsen af at have hænderne i leret og få flere sanser i spil. Børn kan fremstille smukt, kreativt, sjov og farvestrålende keramik på få arbejdsgange. Vi håber undervisningsmaterialet kan give vores begejstring for ler og keramik i skolen videre til alle vores kollegaer i Håndværk & design og i Billedkunst.

God arbejdslyst!

Jo Holst og Sanne Clausen Thrane

Hænder for livet

Kits by Cerama - Til skoler

Lad dig inspireres af Ceramas serie af temakasser til skoler, med ler og keramik som omdrejningspunkt. De er udviklet af erfarne, faglærte folkeskolelærere, med deres daglige praksis, i fagene Håndværk & design og Billedkunst.

Design din beholder

Køb her

1:1 - inspireret af Rose Eken

Køb her

Ansigter og
udtryk

Køb her

Du kan finde flere temakasser udviklet til Billedkunst og Håndværk & design hos Cerama. Vi hjælper dig også gerne med at vælge flere materialer til jeres arbejde. Vi arbejder på at opbygge et landsdækkende netværk af keramikere, som tager imod skoleklasser i deres eget værksted. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har hjulpet skolelærere i mere end 40 år og vi hjælper også gerne dig.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing