Håndlavet – En guide til håndbygget keramik (Bog)

4000

Skab 22 stilfulde brugsting i keramik med denne moderne guide til lerarbejde.

"Håndlavet – En guide til håndbygget keramik" er en begyndervenlig guide til keramik. Den er fyldt med betagende livsstilsbilleder og nemme trin-for-trin vejledninger, der ikke kræver en drejeskive. London-baserede keramiker, Lilly Maetzig, giver dig de grundlæggende teknikker til lerarbejde, herunder pølseteknik, pinchteknik og pladeteknik.

Bogen starter med grundlæggende teknikker, fra æltning til tekstur og glasering. Du vil lære at lave en simpel kop og gradvist arbejde op til mere komplekse projekter som en terrakottavase og en kaffekande. Udvikl dine færdigheder, mens du arbejder dig igennem de 22 projekter, og lær at lave dine egne kaffekopper, te-kander, middagstallerkener, lysestager og meget mere.

Bogen er fuld af gode råd, der både kan hjælpe og inspirere dig på din rejse med håndlavet keramik. Den giver en ny tilgang til dette gamle håndværk.

Sprog: Dansk

Originalsprog: Engelsk

Størrelse: B: 21 x L: 26,1 cm

 

 

På lager
445,00 kr. InStock
356,00 kr. ekskl. moms
En omfattende guide til det fine håndværk af håndbygget keramik, der dykker ned i de forskellige teknikker, materialer og værktøjer, der bruges i denne gamle kunstform.

Detaljer

Varenummer 4000
Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing