
Lertøjsler
Lertøjsler har et lavt smeltepunkt og brændes typisk ved temperaturer mellem 900–1100 grader, afhængigt af lertypen. Dette ler har været anvendt gennem årtusinder og bruges blandt andet til klassiske køkkenredskaber som dejfade og lignende.
På grund af den lave brændingstemperatur bliver leret ikke helt tæt og kræver derfor en fuldt dækkende glasur uden krakelering for at kunne holde vand. Den lave brændingstemperatur har dog den fordel, at den muliggør arbejde med mere kraftfulde farver i glasurerne, hvilket skaber mange spændende dekorationsmuligheder både med pensel- og pulverglasurer. Underglasurfarver og begitninger får også mere klare farver, når de brændes ved lertøjstemperatur.


Rød- og Blålersblanding 12,5 Kg

Rødler Sorring 10 kg

Hvidler-T uden chamotte. 10 kg

Hvidler-T 0.2 mm 25% 10 kg

Hvidler-T 0.5 mm 25% 10 kg

Fiberler/lufthærd. Lys mod.ler 12,5 kg

Rødler-T 0.2 mm 25% 10 kg

Sortler-T 0.2 mm 25% 10 kg

Hvidler CL905 uden chamotte, 10 kg

Hvidler K123N 0-0,5 mm, 10 kg
