Rakukursus I: Grundlæggende dekorationsteknik - 26/10, 2024

1.600,00 kr. InStock
1.600,00 kr. ekskl. moms
På lager

Detaljer

Varenummer 260020

Dato: Lørdag d. 26/10-24, kl. 09.00 - 16.00

Deltag i en dag fyldt med grundlæggende rakubrændings- og dekorationsteknikker. Disse inkluderer alt fra vores klassiske rakuglasurer til mere unikke metoder som hestehår, fjer, Obvara og honning. Dette kursus er ideelt for både begyndere og dem, der har erfaring med raku. Formålet med kurset er, at du bliver fortrolig med rakubrænding, så du selv kan arbejde videre med at brænde og bruge de afprøvede teknikker. Man kan med fordel deltage på raku I og II, i forlængelse af hinanden.

Bemærk! Du skal selv medbringe forglødede emner på dette kursus. Se mere under afsnittet ”Medfølger/inkluderet”.

Mere om produktet

Målgruppe: Både begyndere og øvede

Hvis antallet af tilmeldte deltagere er mindre end fem, forbeholder vi os retten til at aflyse kurset.

Her vil den fulde kursusafgift blive refunderet til de tilmeldte deltagere.

Deltagerantal: Små eksklusive hold med max. 10 deltagere.

Underviser: Ebbe Dam Nielsen

Jeg er eksperimenterende rakubrænder. Siden 2016 har jeg arbejdet med rakubrændt keramik. Jeg har foretaget 650+ rakubrændinger.

Jeg er fascineret af den uforudsigelighed, der er ved raku. Raku giver rig mulighed for at eksperimentere. For mig er raku en rejse, man begiver sig ud på, hvor man ikke altid kender destinationen.

Læs mere på min hjemmeside raku.dk

Medfølger/Inkluderet:

Forplejning: kaffe, te og vand

Inklusiv: Alle dekorations-materialer samt brændinger er inkluderet i kursusprisen. Kursisterne medbringer selv forglødede emner til dekoration (max 6 stk.). Emnerne måler maks. 10x15 cm og skal være lavet i hvid/lys stentøjsler med mindst 25% chamotte (f.eks. varenr. 120545, 12245, 125129). 4 af de 6 emner må gerne være glittet.

Faciliteter: Vores nye kursuscenter rummer en lækker lounge/frokoststue hvor man kan nyde en pause. Der er også køleskabe og en miniovn/mikrobølgeovn, til medbragt mad.

Godt at vide:

Husk korte negle, samt tøj i bomuld (lange ærmer og ben) og sko der må blive beskidte. Vær opmærksom på, at dette kursus primært foregår udendørs, og at man derfor bør klæde sig efter vejrforholdene.

Der vil være ca. 20 minutter afsat til oprydning og rengøring.

Op til kursusstart vil du modtage en velkomstmail med yderligere praktiske informationer.

Alle kurser afholdes på Ceramas Kursuscenter, Hammerholmen 48, 2550 Hvidovre.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing