Ceramas temakasser

Hos Cerama, tror vi på at temakasser kan hjælpe flere, til at opleve de
mange muligheder i den skabende proces med leret.

Vores temakasser er inspireret af måltidskasserne. Det er vores ambition, at du kan
gå i gang og nå i mål med det, som du finder i den temakasse du har valgt.

Temakasserne til private er selvfølgelig også oplagte gaveideer.

God fornøjelse.

Shop nu

Design din beholder

Som det fremgår af titlen, er hæftets tema ’Beholderen’. Beholderen er afsættet til at arbejde teoretisk og praktisk med strukturer og mønstre, med genstandsanalyse af materiel kultur og med alle faser af designprocessen, fra idé til færdigt produkt.

Læs mereKøb her

Ansigter og udtryk

Inspirationen til forløbene i Ansigter og udtryk kommer blandt andet fra kunstneren Leif Sylvesters arbejde og fra elevernes selfiekultur med selvportrætter, mens et længere forløb har fokus på genfortolkning af hånden som en brugsgenstand. Dermed kommer eleverne også til at arbejde med designprocessen fra idé til færdigt produkt

Læs mereKøb her

1:1 – inspireret af Rose Eken

Inspirationen til de fleste af forløbene i 1:1 er hentet fra den danske kunstner Rose Ekens univers. 1:1 skal ikke nødvendigvis forstås som en naturlig størrelse, men mere som en naturlig gengivelse. Der skal arbejdes med præcision og fortolkningsevne af de genstande, der omgiver os i hverdagen. Eleverne bliver klogere på ler, keramik og samtidskunst ved at arbejde ud fra Rose Ekens værker.

Læs mereKøb her

Inspiration til dig

Med Ceramas inspirationskasse har du alt, hvad du skal bruge, for at komme godt i gang med at forme, farve og brænde dine egne unikke værker.
Det eneste du behøver udover kassen, er et godt arbejdsbord. Så kan du gå i gang.
Måske bestiller du Inspirationskassen til dit eget første forsøg som keramiker, måske er det for at lave ler med familie eller venner – med andre voksne eller måske som en kreativ stund med børn? Der ligger utallige gode timer både alene og sammen med andre i arbejdet med ler.

Læs mereKøb her

Blomster for livet

Med Ceramas Rose-kasse har du alt, hvad du skal bruge, for at komme godt i gang med at forme, farve og brænde dine egne unikke roser. Du får ler og glasur til mange forsøg.
Det eneste du behøver udover kassen, er et godt arbejdsbord. Så kan du gå i gang.

Læs mereKøb her