Vores

services

Cerama tilstræber at have fuldt sortiment indenfor glas og keramik. Det handler om maskiner og materialer men det gælder også de forskellige servicetilbud, som vores kunder skal bruge for at sikre sig gode betingelser, når det går løs i værkstedet.

Rådgivning

Som kunde hos Cerama får du fuld adgang til dansksproget, lokal og faglig stærk rådgivning.

Det gælder både når du overvejer at købe nyt og når du har spørgsmål til dit daglige arbejde i værkstedet. Udenfor vores åbningstid i butikken kan du finde mange svar på vores hjemmeside.

Serviceordning

Cerama har formentlig landets mest fleksible serviceordning. Du kan få sikkerheds- og funktionseftersyn på både keramik- og glasovne, når det passer dig. Vi anbefaler at vi besøger dig og din ovn årligt for at hjælpe dig med at beskytte din investering.

Hvis du tegner abonnement på et årligt eftersyn, vil du automatisk blive kontaktet af en Cerama-montør en gang om året. Abonnementet betales efter hvert besøg og kan til en hver tid opsiges med en måneds varsel. Hvis du ønsker at tilmelde dig ovnservice, så kontakt os.

Undervisning

I øjeblikket har vi kurser i Ceramas kursusafdeling i Hvidovre, syd for København og hos Sorring Lervarefabrik mellem Aarhus og Silkeborg. Du finder mere om de aktuelle tilbud her.

Der findes rigtig mange andre gode tilbud rundt omkring i landet. Vi har dog ikke kendskab nok til de enkelte tilbud til at kunne rådgive dig om dine til- og fravalg af andres tilbud.

CLP og din egenkontrol

Det er vores ambition at være længst fremme i branchen, når det gælder mærkning og klassificering af de mange maskiner og materialer til keramikere og glaskunstnere. Vores arbejde skal gerne give dig og dine kunder tryghed og gøre det nemmere for dig at overholde myndighedernes krav til f.eks. din egenkontrol.

Du skal være opmærksom på risikoen for bøder, hvis du ikke lykkes med at overholde reglerne. Derfor har vi som din samarbejdspartner og rådgiver sammensat en kort intro til de regler, som vi skønner at du bør kende. Du finder dem her.