Vores produkter

God kvalitet er ikke fråds – det er sund fornuft
Hos Cerama har vi valgt at tilbyde dig materialer og maskiner i god kvalitet.
Det er vores erfaring at du er bedst tjent med en ordentlig kvalitet fra starten.
Vi har gennem årene forsøgt os med billigere alternativer, men er ofte endt med ønsket om bedre kvalitet frem for billigere priser.
Vores kunder ønsker driftsikker kvalitet.

Vores Topovne

Ny teknologi kombineret med høj håndværksmæssig kvalitet og know how, gør disse ovne til noget helt særligt med hensyn til brændingsøkonomi, holdbarhed og finish. Når du vælger én af vores ovne sikrer det dig de bedste forudsætninger for en god dagligdag i værkstedet.

Ceramas topovne har et bredt anvendelsesområde, der dækker brænding af lertøj, stentøj, glas, porcelæn og porcelænsmaling. Robust metalkonstruktion, rustfri ovnsvøb og 2-lags superisolering, gør at disse ovne adskiller sig fra andre topovne på markedet. Det er vores erfaring at vores kvalitet er den bedste i markedet.

 

Cerama tilbyder et bredt sortiment i topovne. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at kunne hjælpe dig i mål med dit valg af ny ovn.

Vores Greenline-ovne

Greenline-ovne fra Cerama har de samme gode egenskaber som resten af vores kammerovne. Du får med en Greenline ovn dertil forbedret brændingsøkonomi gennem forbedret isolering og forbedret temperaturstyring.

Det brede temperaturområde gør disse ovne fleksible og særligt velegnet til kunstnerisk arbejde med keramik. Denne ovnserie er velegnet til kunsthåndværkere, skoler og institutioner.

 

Cerama tilbyder et bredt sortiment i greenline-ovne. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at vi kan hjælpe dig i mål med dit valg af din nye ovn.

Vores Kammerovne

Kammerovnene fra Cerama er stærke nok til at blive anvendt under krævende forhold i industrien og samtidig fleksible nok til at blive brugt i værksteder, skoler og læreanstalter.

 

En robust konstruktion sikrer stabil drift og meget lang levetid. Vi besøger stadig Cerama ovne som er købt i starten af 1980’erne. 3 lags isolering sikrer formentlig markedets bedste brændingsøkonomi. Varmelegemer i sider, bagvæg, bund og dør sikrer en særlig god fordeling af varmen.

 

Ceramas kammerovne har et bredt anvendelsesområde, der dækker brænding af lertøj, stentøj og porcelæn. Det er vores erfaring at vores kvalitet er den bedste i markedet.

 

Cerama tilbyder et bredt sortiment i kammerovne. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at vi kan hjælpe dig i mål med valg af din nye ovn.

Vores Gasovne

Du kan få både top- og kammergasovne hos Cerama. Vi har gasovne til reduktionsbrændinger op til 1320 C. Ovnene leveres med brændere for tilslutning til propangas. Brænderne er monteret med flammeovervågning, piezotænding og gasreguleringshane. Temperatur og reduktion styres manuelt.

Ovnene leveres som standard også med slangetilslutning, digitaltermometer og temperaturføler.

 

Cerama tilbyder et bredt sortiment i gasovne. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at vi kan hjælpe dig i mål med dit valg af din nye ovn.

Vores Rakuovne

Hvis du skal i gang med rakubrænding har du grundlæggende 2 gode muligheder. Du kan købe en færdig ovn eller et selvbyggersæt. Hos Cerama tilbyder vi dig begge dele.

Den færdige ovn er fremstillet af en olietønde og har et rumindhold på ca. 100 liter. Isoleringen i sider, bund og top består af keramisk fiber.

Selvbyggersættet er lavet af kraftig trådvæv, som indvendigt bliver beklædt med keramiske fibermåtter. Rumindholdet er ca. 55 liter.

Det gælder for begge muligheder at gasbrændersættet skal købes separat.

Cerama tilbyder dig 2 forskellige veje til din næste rakubrænding. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at kunne hjælpe dig i mål med dit valg af ny ovn.

Vores Glasovne

Glasovne er ikke bare glasovne. Hos Cerama kan vi både hjælpe dig med fusingovne og smelteovne. Fusingovne kan bruges til bøjning, slumping, støbning og fusing af glas. Smelteovne bruges af glaspustere til at sikre at glasset har den rigtige temperatur, så det kan bearbejdes.

Hos Cerama udvikler og producerer vi selv stærke fusingovne. I kombination med vores automatik G20-20 får du et ovnsystem som giver dig fuld kontrol over hele processen.

Vi har valgt at tilbyde dig smelteovne fra Wet Dog Glass. Smelteovnene kræver en del tilpasninger før de kan bruges af dig. Det klarer vores erfarne ovnteknikere for dig.

 

Cerama tilbyder et bredt sortiment af fusingovne. Ring eller skriv ved spørgsmål. Hos Cerama er vi uddannet til og har erfaring nok til at kunne hjælpe dig i mål med dit valg af ny ovn.

Vores Temakasser