Det handler om passion

Hos Cerama har vi en vision om at gøre keramik til en del af alle borgeres hverdag, og bane vejen for talentfulde kunstnere. Ler og keramik skaber oplevelser og samtaler. Det inspirerer både børn og voksne og giver os noget at være fælles om. Det gør hverdagen større.

Mere end 45 års tradition

Ceramas historie starter i en lille kælder i 1975, hvor to brødre fik en idé. De ville bygge en let keramikovn i høj kvalitet, som et alternativ til de tunge og klodsede ovne, og samtidig introducere markedet for nye blyfri glasurer, som dengang var banebrydende. Mere end 45 år senere, er Cerama stadig en familievirksomhed, der brænder for keramik. Næste generation har taget over, og står i spidsen for at føre traditionen videre.

Passion for keramik

Cerama & miljøet

Keramik med et ekstra lag

Cerama har et oprigtigt ønske om at gøre keramik mere bæredygtigt, og vi har blandt andet lanceret verdens første miljøcertificerede glasurlinje. Her kan du læse om vores bæredygtige rejse og konkrete tiltag for at skabe forandring.

Viden & rådgivning

Har du brug for højeste faglige rådgivning, sparring eller vejledning - eller har du et konkret spørgsmål til et produkt fra vores sortiment, står vi altid klar til at hjælpe. Det gælder både når du overvejer at købe nyt og når du har spørgsmål til dit daglige arbejde i værkstedet. Du kan også se vores FAQ sektion her for en hurtig og nem måde at finde svar på vores mest almindelige spørgsmål.