Hos Cerama passer vi på dig, vores klima og vores miljø

Cerama blev startet på ideen om at skaffe blyfri glasurer. Det er mere end 45 år siden. Vi er konstant på en bæredygtig rejse og vi har altid dig og din sundhed som vores hovedprioritet. Hos Cerama passer vi på dig, vores klima og vores miljø. Vidste du for eksempel, at vi er CO2-neutrale og alt vores energi kommer fra en vindmølle ved Avedøre Holme?


Som produktionsvirksomhed har Cerama et ansvar for altid at tænke over, hvordan vi kan mindske vores påvirkning på miljøet, når vi producerer vores produkter. Vi har fokus på at sikre både din sundhed og hensynet til det omgivende miljø. Vi leder hele tiden efter grønnere og sundere produkter til dig, og hvis ikke de findes, så opfinder vi dem.

Det er vores ambition at være længst fremme i branchen, når det gælder mærkning og klassificering af de mange maskiner og materialer til keramikere og glaskunstnere. Vores arbejde skal gerne give dig og dine kunder tryghed og gøre det nemmere for dig at overholde myndighedernes krav til f.eks. din egenkontrol. Vi har sammensat en kort intro til de regler, som vi skønner at du bør kende. Du finder dem her.

Din sundhed
Hos Cerama kan du få sikkerhedsdatablade på alle Ceramas produkter og alle vores varer er mærket i henhold til gældende lovgivning. Det har du fortjent. Husk at passe godt på dig selv, hvis du handler andre steder, som ikke tilbyder dig korrekt mærkning eller de lovpligtige sikkerhedsdatablade. Det kan være kompliceret at finde vej igennem lovgivningen og sikre sig at man overholder alle reglerne.

REACH- og CLP
Cerama overholder både EU’s REACH- og CLP-forordning. Formålet med REACH-forordningen er at forbedre beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet mod de risici, som kemikalier kan udgøre. Den fremmer også alternative metoder til risikovurdering af stoffer med henblik på at reducere antallet af dyreforsøg. CLP sikrer, at arbejdstagere og forbrugere bliver tydeligt informeret om de farer, der er forbundet med kemikalier, ved hjælp af klassificering og mærkning af kemikalierne.

Du kan altid kontakte os for rådgivning, sparring og vejledning.
Vi har dygtige rådgivere, som sidder klar ved telefonen i vores åbningstid. Skriv til cerama@cerama.dk, hvis du mangler et sikkerhedsdatablad på nogle af vores produkter. Hvis du har handlet hos andre på nettet og er usikker på, om det som du har købt er sikkert at anvende, så vil vi også gerne prøve at hjælpe dig videre.