Hotspot | Kort | MyGlas by Myrup

MyGlas by Myrup

Adresse:

Bregnerødvej 124, 3460 Birkerød, Danmark

Kontaktoplysninger:

Telefon: 28500344

Hjemmeside: https://www.myglas.dk/Unikt-glasdesign

Beskrivelse:

Beskrivelse:
MyGlas by Myrup har værksted i Birkerød, og du er velkommen! Jeg arbejder med glasfusing, og værkstedet er mit. Har du lyst til at kigge forbi, kan vi sagtens lave en aftale.

Kontaktperson:
Britt Lind Myrup

Åbningstid:
Jeg er ofte på værkstedet i hverdagen om eftermiddagen og i weekenderne. Ring eller skrive til mig:
Mandag-Fredag bedst kl.16-20,
Lørdag-Søndag helst kl.9-18.

Du er altid velkommen til at sende en mail eller lægge en besked på min telefon, så kontakter jeg dig hurtigst mulig.

Jeg tilbyder:
Brændinger:
Til dig som har mulighed for at arbejde hjemme, men mangler et sted at få dine ting brændt, kan jeg tilbyde at brænde for dig.  Hvis du skal starte et projekt op, men mangler størrelse på en form, så kontakt mig – jeg har mange forme på hylderne, og du kan evt. komme forbi og få en snak før du skær dit glas op.

Du har mulighed for at købe brænding pr. plade eller hele ovnen, men kontakt mig og få et pristilbud. Brændingen vil være inkl. form, evt. fiberpapir, hvis ikke andet er aftalt. Jeg flere forskellige typer af form. Kontakt mig for specifikationer på formene.

Undervisning:
Er du nysgerrig på glasfusing og overvejer om det noget for dig eller du ønsker en genopfriskning, så tilbyder jeg en 4-timers introduktion. Du får enkeltmandsworkshop med teoretisk undervisning og glasarbejde i praksis. Det betyder, at du designer og fremstiller dit eget glasprodukt, samtidig med at du får en forståelse af glasset karakter og varmens betydning for designet. Du kan købe 1 workshop på www.myglas.dk eller kontakt mig for en anden aftale.

Særlige hensyn:
1: Værkstedet ligger på første sal med en gangbro. Så du skal kunne gå på trapper og ikke være bange for højder.
2: Værkstedet er ikke velegnet til børn, da jeg bor i en produktionshal hvor der er aktivitet. Af sikkerhedsmæssige hensyn kan du ikke have et barn med.

 

MyGlas by Myrup

Bregnerødvej 124, 3460 Birkerød, Danmark