Hotspot | Kort | AOF keramik kurser

AOF keramik kurser

Adresse:

Svend Aukens Plads 11, København, Danmark

Kontaktoplysninger:

Telefon: 3816 0336

Hjemmeside: https://frb-kbh.aof.dk/

Beskrivelse:

Keramik med keramiker Helle Vestergaard:
Et kursus for alle som har lyst til at arbejde med keramik, hvad enten du er begynder eller mere erfaren. På kurset vil der være gennemgang af både modellerings- og opbygningsteknikker samt dekorationsmetoder og glasering. Du vil få materialekendskab til både stentøj og porcelæn. Du får mulighed for at udfolde dig kreativt, nyde processen, legen og arbejdet med netop de projekter du har lyst til. Underviser Helle Vestergaard er lærer og keramisk formgiver fra Danmarks Designskole i 2005. Hun har mange års undervisningserfaring og egen produktion som sælges i interiørbutikker.

Keramik på Skolen for Kreativ Udvikling, Kbh S:
På dette keramikkursus vil du bl.a lære: Modellerings- og opbygningsteknikker, materialekendskab, samt dekorationsmetoder og glasering. Individual vejledning. Du får mulighed for at udfolde dig kreativt, nyde processen, legen og arbejdet med netop de projekter, du har lyst til.

Keramik med Tine Broksø:
Tine Broksø er den ene halvdel af duoen Claydies. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole i 2000 og har lige siden arbejdet selvstændigt som keramiker sammen med sin Claydies makker Karen Kjældgård-Larsen. Claydies arbejder eksperimenterende og konceptuelt med design og udtryk. Deres værker fremstilles i værkstedet i København NV.

Under dette forløb vil de keramiske processer blive gennemgået. Vi vil primært beskæftige os med modelleringsteknikker, men der vil også være mulighed for at prøve kræfter med drejning. Da der kun er én drejebænk til rådighed, vil dette dog foregå i begrænset omfang for den enkelte. Glasering er en væsentlig faktor i forbindelse med færdiggørelsen af et emne, og der vil være mange forskellige muligheder inden for denne disciplin. Dels kan der bruges underglasur, penselglasur og dyppeglasur. Eksperimenter med dobbeltglasering, altså lag på lag med de forskellige typer glasur og farver er velkomne.
Der vil være fællesundervisning ved præsentation af teknikker. Desuden individuel vejledning der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker.

AOF keramik kurser

Svend Aukens Plads 11, København, Danmark