Hotspot | Kort | Gammelgård Glas workshop

Gammelgård Glas workshop

Adresse:

Gammelgårdvej 12, 7650 Bøvlingbjerg, Danmark

Kontaktoplysninger:

Telefon: +45 25761189

Hjemmeside: https://www.gammelgaardglas.dk/

Beskrivelse:

Glasworkshop hvor børn og voksne, kan skabe deres helt unikke glaskunst. Hvor der er en voksen der fremlægger forskellige materiale, vejleder og rådgiver dig om mulighederne.

Glasfigur og smykker

I vores ”Glasworkshop” kan børn (7år.) og voksne skabe deres helt unikke glasfigur, af små stykker farvet glas. Som de skærer eller klipper, og sætter sammen, til små figurer som de dekorere. Derefter smeltes det sammen i en ovn. Du kan nå at lave 2 små figurer på de 2 timer.

Relief eller billed

Hvor du kan lave dit eget relief/billed af mange stykker glasplader, som du dekorere med metaller og pulverfarver Hvorefter det smeltes sammen, og sættes på en glas fod, som man stiller et lys bagved. Du han også lave et billede i stedet for.

Sandblæsning:

I vores ”Glasworkshop” kan børn (4 år) og voksne dekorere og sandblæse direkte på færdig formet glas, f. eks.. fade, vaser, drikkeglas, kander m.m. og dermed skabe deres egen, helt unikke glas design.
Ved hjælp af forskellige afdæknings teknikker, kan der laves mønstre direkte på glasset, enten ved at tegne på det, eller afdække det med skabeloner.
Til slut sandblæser du glasset og voila, dit eget unikke glas design, færdig til at tage med hjem.

Pigetur:

Der er mulighed for, at I selv kan arrangere et hold – saml minimum 8 personer og ring aftale en dato og emne.

Vi vil servere kaffe/småkage og prøve at give jer en hyggelig og god oplevelse.

Polteraben/events

I vores ”Glasworkshop” afholder vi også Polterabend. Her kan bruden og de øvrige deltagere designe og fremstille et helt personligt stykke glaskunst.

Der er mulighed for forskellige emner f.eks. glasrelieffer, glasfade, dekorere og sandblæse glas m.m. Emnet aftales ved bestillingen.

Vi serverer kaffe i det hyggelige Orangeri eller Caféen. I kan evt. selv medbringe morgenbrød og drikkevarer.

 

 

Gammelgård Glas workshop

Gammelgårdvej 12, 7650 Bøvlingbjerg, Danmark