Hos Cerama kan vi hjælpe dig med alt fra råvarer til den færdige glasur.

Du kan købe færdige penselglasurer, som du bare skal ryste før du kan bruge dem. Du kan købe pulver og selv blande din glasur. Du kan også vælge at lave dine glasurer selv helt fra bunden med udgangspunkt i råvarerne. Det er generelt billigst at lave det selv, hvis du har viden og erfaring nok. Det er generelt nemmest og sikrest at købe de færdige glasurer. Valget er dit.

Hvis vores store udvalg virker uoverskueligt, så hjælper vi dig gerne med at vælge de rigtige glasurer til dig.
Vi vil anbefale at du altid køber glasur hos leverandører som overholder CLP-reglerne, så du ikke eksponeres for unødvendig og ukendt risikokemi.
Cerama overholder CLP-reglerne.

Generelt går Cerama meget langt for at passe på dig og miljøet. Det betyder at vi meget bevidst har fravalgt glasurer som vi skønner er for skadelige for dig og miljøet. Miljøhensyn og hensyn til din sundhed kan derfor betyde at vi fravælger smukke, sjove og skæve glasurer.

Shop nu
Læs mere om CLP-reglerne her

Lertøjsglasur

Cerama startede i 1975 med at sælge glasurer til det danske marked. Gennem årene har Cerama opbygget en stor viden indenfor glasurer.
På baggrund af denne store erfaring, har vi sammensat et stort udvalg af pulverglasurer til lertøj.
Mange af vores glasurer har således været en del af vores sortiment gennem mange år. Vi bestræber os altid på at forbedre vores glasurer og på at kunne tilbyde et bredt udvalg. Således også et udvalg af glasurer som fungerer for de fleste keramikere, og som lever op til de gældende CLP-regler.

Shop nu

Stentøjsglasur

Det er et sortiment som forsøger at dække de fleste af vores kunders behov. Mange af glasurerne er ”tro følgesvende”, som har været i vores sortiment i mange år. Men vi
arbejder hele tiden på at forbedre og videreudvikle vores glasurer.
Vi stræber ikke kun efter at udbyde et bredt udvalg, men også at det udvalg vi har, fungerer for keramikerne og samtidig opfylder de gældende CLP-regler.

Shop nu
Rakuglasur

Raku er en gammel og fascinerende brændingsteknik. Resultatet af brændingen ses med det samme. Det rødglødende leremne tages ud af ovnen med en rakutang og anbringes i brændbart materiale f.eks. savsmuld i en stålspand. På denne måde underforbrændes emnets overflade. Iltmolekyler i oxyder og glasur afgives til at forbrændingsprocessen og glasuren opnår nye og spændende farver. Leremnet med glasur er blevet reduceret.

Shop nu