Håndværk & design – undervisningstilbud til lærere

Af Cerama

Sjælland

Den faglige forening Håndværk & Design (Storkøbenhavn) og Cerama har sammen udviklet en række nye kurser til faget håndværk & design med ler/keramik som omdrejningspunkt. 


Undervisere: Jo Holst og Sanne Thrane

Jo Holst og Sanne Thrane, 2 erfarne faglærte lærere, står for undervisningen på Uglegårdsskolen i Solrød. Sanne og Jo har mange års erfaring med undervisning i Håndværk & design i folkeskolen. Det er også Sanne og Jo som har udviklet Ceramas 3 nye temaforløb til keramik i faget håndværk & design. Du kan finde de 3 temaforløb i Ceramas webshop ved at søge på ”skole”. 

Du finder mere om de konkrete lærerkurser på foreningens hjemmeside. Det er vores mål løbende at udbyde nye kurser afstemt med foreningens ønsker og muligheder. 


Mere info og tilmelding hos Den faglige forening Håndværk & Design Storkøbenhavn her

Alle undervisere er velkomne. Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.


Jylland

Iben Vedel, Sorringler og Cerama har sammen udviklet en række nye kurser til fagene Håndværk & design og Billedkunst med ler/keramik som omdrejningspunkt.


Underviser: Iben Vedel 

Iben har, udover mange års erfaring med undervisning, en baggrund som drejer og formgiver hos Kasper Würtz, der laver keramik til restauranter som NOMA og Geranium. Iben er uddannet på kunstakademiet i Bruxelles i Belgien og har arbejdet med keramik i over 20 år. Iben arbejder som underviser for Cerama og er formand for en keramikforening i Horsens. 


Mere info og tilmelding her

Alle undervisere er velkomne. Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.