Nye keramik-tema-forløb får topkarakter

Af Cerama

Så kom anmeldelsen fra Folkeskolen.dk. Vi er mega stolte!

”Med Ceramas nye inspirationshæfter og temakassen “1:1 - inspireret af kunstner Rose Eken” klædes du godt på, hvad enten du er en gammel keramikrotte, der leder efter nye kreative ideer, eller du slet ikke er uddannet inden for faget eller har arbejdet med ler før.”

”Fordi Ekens værker er miniatureudgaver af alt omkring hende (Matadormix, tandpastatube, boremaskine men mere) i en ikke fast måleskala tvinges eleverne heller ikke ind i et krav om millimeterpræcision, men kan arbejde ud fra skabertrang og eget ståsted.”

”Samtlige idéforslag og opgavebeskrivelser er så enkle og præcist formuleret, at alle kan være med - også selvom eleven ikke er en stærk læser. Med ført hånd ledes både lærer og elev gennem lerarbejdets mange processer, og alle fagbegreber forklares letforståeligt - udgangspunktet er ikke, at læreren er dus med ler, nærmere tværtimod. Sikke en befrielse.”

Prøv dem sammen med din kollega! Forløbene er tilpasset Covid19 med et elevhæfte til hver elev og mulighed for at uddele eget ler til hver elev. 

Du kan læse anmeldelsen her

Du kan finde de 3 temakasser i Ceramas webshop.

Du finder 2 forskellige versioner. 

1.    en version med lertøjsler og lertøjsglasur

2.    en version med stentøjsler og stentøjsglasur


Cerama har hjulpet skolelærere i mere end 40 år og vil hjælper også gerne dig. 

Ring eller skriv ved spørgsmål.