Mere end 40 år med ler og glas i Danmark

God kvalitet er ikke fråds – det er sund fornuft
Hos Cerama har vi valgt at tilbyde dig materialer og maskiner i god kvalitet. Det er vores erfaring at du er bedst tjent med en ordentlig kvalitet fra starten. Vi har gennem årene forsøgt os med billigere alternativer for at kunne tilbyde vores kunder nogle billigere priser. Men er ofte endt med ønsket om bedre kvalitet frem for billigere priser. Kunderne ønsker driftssikker kvalitet.

Det med småt, står med stort hos Cerama
Cerama har fokus på at sikre dig en ærlig handel, sikre din sundhed og sikre hensynet til det omgivende miljø. Cerama passer på dig.

  • En ærlig handel
    Det betyder fx at du kan få vores ærlige vurdering af dine fremtidige omkostninger. Det er fx ikke gratis at bruge en ovn selvom du har købt en god kvalitet. Du skal bl.a. regne med at skulle udskifte sliddele. Vælger du vores serviceaftale hjælper vi dig med at passe godt på din investering.
  • Din sundhed
    Det betyder at du kan få sikkerhedsdatablade på alle Ceramas produkter og at alle vores varer er mærket i henhold til gældende lovgivning. Det har du fortjent. Husk at passe godt på dig selv, hvis du handler andre steder, som ikke tilbyder dig korrekt mærkning eller de lovpligtige sikkerhedsdatablade.
  • Det omgivende miljø
    Det betyder at vi hele tiden leder efter grønnere og sundere produkter til dig. Vi forventer inden udgangen af 2019 at kunne tilbyde dig verdens første certificerede grønne glasurserie. Vi glæder os helt vildt.

En rigtig familievirksomhed
Hos Cerama tror vi på tætte relationer. Vi er gode til at holde på vores ansatte og vi har stærke bånd til vores forhandlere rundt om i Norden.  Cerama har altid været en lille familieejet virksomhed på danske hænder og det skal fortsætte.